Food and Agricultural Tourism
-36 %
Der Artikel wird am Ende des Bestellprozesses zum Download zur Verfügung gestellt.

Food and Agricultural Tourism

Theory and Best Practice
 Ebook
Sofort lieferbar | Lieferzeit:3-5 Tage I

Unser bisheriger Preis:ORGPRICE: 62,95 €

Jetzt 40,49 €*

ISBN-13:
9781317395690
Einband:
Ebook
Seiten:
262
Autor:
Susan L. Slocum
eBook Typ:
Adobe Digital Editions
eBook Format:
EPUB
Kopierschutz:
2 - DRM Adobe
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

PART I
This book fills a gap in the growing academic discipline of food and agricultural tourism, offering the first multidisciplinary approach to food tourism and the role it plays in economic development, destination marketing, and gastronomic exploration. It provides a comprehensive introduction to the discipline by considering food tourism in connection with both cultural values and important issues in agriculture, food consumption and safety, and rural heritage and sustainability.

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.